Info

  • Bulevar cara Lazara 79 Novi Sad
  • 021 480 44 75 060 480 44 75
  • Pon-Pet: 07-22h Sub-Ned: 09-22h
  • info@greenlife.rs
  • Pratite nas
Akcija za 8. Mart

Vežbanje bez čekanja u redu.

Put do Vašeg cilja

Fitness & Spa Green Life ima ograničen broj od 100 klijenata koji koriste Fitness usluge. Time sprečavamo “sudaranje” na trenažerima i čekanje na korišćenje istih. Samim tim i utičemo na Vaš kvalitetniji trening koji dovodi do lakšeg puta do Vašeg cilja, kao i vidljive rezultate.

Samostalni trening

U našem klubu možete trenirati samostalno uz 2 uvodna treninga sa trenerom koji ulaze u cenu prve fitness članarine. Naši treneri će Vas anketirati, uraditi potrebna antropometrijska merenja, dati savete o ishrani kao i objasniti idealnu periodizaciju treninga spram Vašeg slobodnog vremena, a koja će Vas postupno dovesti do željenog cilja.

1

Personalni trening

Trening sa trenerom 1:1. Trening koji ima nemerljive rezultate i koje je skoro nemoguće dostići uz samostalno vezbanje! Dozvolite treneru da Vam progamira trening, ishranu i odmor i učini trening raznovrsnim i zanimljivim. U oskudici slobodnog vremena personalni trener će učiniti da za isto vreme imate maksimalne rezultate!

2

Trening u paru

Idealan trening sa personalnim trenerom gde ćete sa prijateljem ili bračnim drugom uspeti treningu da date potpuno drugi smisao. Ne samo da ćete biti motivisani od strane trenera već ćete se i medjusobno takmičiti i uz zabavu i kvalitetan trening imati duplu korist!

3

Trening u malim grupama

Ukoliko ste već redovan redovan rekreativac i grupni treninzi su vam omiljeni ali ne i velike grupe od preko 20 polaznika gde je individualni pristup trenera nemoguć, omogućili smo Vam da u malim grupama uz potpun nadzor personalnih trenera uživate u svojim omiljenim treninzima. TRX, Pump, Kettlebell, Spinning, Bossu ball i kombinacija svega pomenutog čini trening u grupama od 3 do 6 klijenata nezaboravnim.

4

Vaš prvi trening

SPA

Zaboravite svakodnevni stres.

Masaže

Ne postoji dobar ili loš dan za dobru masažu.